tisdag, mars 21, 2023

Senaste

Erik Olsson fastighetsbyrå

Erik Olsson Fastighetsförmedling slog upp sina portar 1997 och hade då som tanke att gå emot konventionerna i branschen. Deras idé var att gå mot strömmen genom att tänka metodiskt och proaktivt – inte bara sätta ut annonser och sedan sätta sig att vänta på att intresserade köpare skulle höra av sig. 

Ambitionen var att hålla sig med en modern mäklartjänst som skulle kännas stabil och trygg för alla inblandade och göra alla nöjda efter genomförd affär. Konceptet har uppenbarligen fungerat väl då de idag har vuxit över stora delar av landet och fortsätter att växa.

Vad som ger Erik Olsson sådan framgång

Till och med utomlands kan du hitta Erik Olsson. De är på inga sätt klara med sin expansion. De orter och områden vi nämner i denna artikel kan vara i underkant och ouppdaterade då Erik Olsson är Sveriges idag snabbast växande mäklare – man måste därmed lägga till nya orter och områden hela tiden.

Mest aktuell information hittar du på deras hemsida. Men även den har svårt att hänga med i deras expansiva tempo.

Det som gett Erik Olsson denna framgång är kvalitet och kunskap – samt en genomgående känsla för service. Det ska vara en trygg försäljning med bästa möjliga pris. 

Erik Olsson nyproduktion

Erik Olsson jobbar inte bara med förmedling av redan befintliga fastigheter och bostäder utan är även involverade i nyproduktion. Kontor för denna verksamhet hittar du i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessa tre kontor tillsammans förmedlar årligen runt 1 000 nybyggda bostäder.

Denna del av firman startade 2004 och har under dessa år varit delaktig i mer än 160 bostadsprojekt. Detta innebär bostäder åt över 10 000 familjer som kunnat flytta in i nytt hem i Erik Olssons regi.

Var kan man få hjälp av Erik Olsson att hitta bostad?

Erik Olsson hittar du över hela landet. Här nedan finner du en lista med några av orterna och några av områdena på orterna där du kan få hjälp att hitta bostad.

Tänk på att denna lista är långt ifrån komplett – vare sig vad gäller vilka orter mäklare Erik Olsson finns representerade på, eller vilka delar av städerna som är deras verkningsområde.
För att få en komplett lista rekommenderas du att besöka deras hemsida.


Erik Olsson Malmö

Erik Olsson har funnits i Malmö i 15 år och är marknadsledande där. Områden som är aktuella är bland andra Rörsjöstaden, Västra Hamnen, Slottsstaden, Hyllie med flera.


Erik Olsson Göteborg


I Göteborg kan man hitta Erik Olsson över hela staden. Oavsett om du letar bostad i centrala Göteborg, Frölunda eller Mölndal har de kunskapen som krävs för att hjälpa dig. De är även närvarande i Högsbo, Landvetter, Partille och i kranskommunerna.


Erik Olsson Karlstad

Erik Olsson i Karlstad täcker både centrum samt Kil, Hammarö och Forshaga. 


Erik Olsson Kalmar

I Kalmar har Erik Olsson fastighetsförmedling varit närvarande sedan 2008. Givetvis är det inte bara Kalmar med omnejd som är deras verksamma område, utan även Öland i sin helhet. 


Erik Olsson Varberg

Erik Olsson mäklare hittar du även i Varberg. Här finns mäklarbyrån i områden i alla Varbergs områden. Allt från Apelviken och Balgö Brygga till Rolfstorp och Skällinge. Andra exempel, som du kanske letar bostad i, är Träslöv, Trönninge, Väröbacka och Åkulla. 


Erik Olsson Stockholm

Givetvis finns Erik Olsson fastighetsförmedling AB även i Stockholm. Här har de funnits alltsedan företaget startade 1997. Naturligtvis finns de representerade över hela staden, inkluderat bland annat Bromma, Hammarby Sjöstad och Täby. 

Erik Olsson Lund

I Lund har Erik Olsson funnits sedan 2008. Precis som på många andra orter kan de hjälpa till att hitta bostad i stadens alla stadsdelar. Exempel är Annehem, Björnstorp, centrum, Fredslyckan, Papegojlyckan samt Råbyholm.


Erik Olsson Trelleborg

Vårt sista svenska exempel är Trelleborg där Erik Olsson täcker in områden som Böste, Kurland, Smygehamn och Ängehög. 

Erik Olsson Marbella

Erik Olsson finns även utomlands – närmare bestämt i spanska Marbella. Detta är ett samarbete med den internationella fastighetsbyrån Homerun Brokers.

Erik Olsson på andra orter

Utöver dessa orter finner du även Erik Olsson i Helsingborg, Kristianstad, Kungsbacka, Nyköping, Oxelösund, Sandviken, Södertälje, Vellinge, Örebro samt på Österlen. 

Gemensamt för alla orter är att mäklarna som jobbar där hos Erik Olsson fastighetsförmedling har god lokalkännedom och vet vilka bostäder som kan vara de rätta för dig.

Latest Posts

Missa inte

Håll dig uppdaterad

Missa aldrig en uppdatering genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.